Wraps met komkommer en zalm
Wraps met komkommer en zalm

Wraps met komkommer en zalm

Heerlijk fris, deze wraps. En ze staan binnen 15 minuten op tafel!

15 min. bereiden
441waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

200 g

koelverse aardappelpartjes met schil

125 g

crème fraîche

2 tl

mierikswortel in pot

½ el

gedroogde peterselie

2 el

kraanwater

1

komkommer

8

tortillawraps

426 g

wilde zalm in blik

Heerlijk fris, deze wraps. En ze staan binnen 15 minuten op tafel!

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en bak de aardappelpartjes in 10 min. goudbruin en gaar. Schep regelmatig om. Meng ondertussen de crème fraîche met de mierikswortel, peterselie en het water tot een saus.

2

Halveer de komkommer in de lengte en verwijder met een theelepel de zaadlijsten. Snijd het vruchtvlees in boogjes van een ½ cm breed.

3

Bereid ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de zalm uitlekken.Schep de aardappelpartjes om met de komkommer en verdeel over de wraps. Verdeel de zalm in stukken erover en schep er wat saus op. Rol de wraps op.

tip

combinatietipLekker met bimi en partjes citroen.

Aardappelen bakken

Instructievideo - 02:06 min.