Wraps met tomaat en gehakt
Wraps met tomaat en gehakt

Wraps met tomaat en gehakt

Een favo onder vrijwel iedereen: wraps. Deze wraps met tomaat en gehakt zijn ook nog eens zó klaargemaakt.

15 min. bereiden
6waarderingen

Ingrediënten

4 personen

500 g

rundergehakt

1 el

milde paprikapoeder

300 g

maiskorrels in blik

400 g

kidneybonen in blik

8

tortillawraps

500 g

trostomaten

100 g

crème fraîche

Dit heb je nodig

  • cocktailprikkers

Een favo onder vrijwel iedereen: wraps. Deze wraps met tomaat en gehakt zijn ook nog eens zó klaargemaakt.

Aan de slag

1

Verhit een hapjespan zonder olie of boter en bak het rundergehakt samen met de helft van de paprikapoeder in 3 min. op middelhoog vuur rul.

2

Spoel ondertussen de mais en kidneybonen af onder koud stromend water in een vergiet en laat uitlekken. Voeg de mais en kidneybonen toe aan het gehakt en bak 5 min. mee. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verwarm ondertussen de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de tomaten in blokjes en meng de crème fraîche met de rest van de paprikapoeder.

4

Verdeel de crème fraîche, het gehakt-bonenmengsel en de tomatenblokjes over de wraps. Vouw de onderkant van de wraps naar boven en daarna de zijkanten naar binnen. Zet vast met een cocktailprikker en serveer.

tip

vegatipIn plaats van rundergehakt kun je ook rulstukjes gebruiken.