Noedels met tilapiafilet en courgette uit de wok
Noedels met tilapiafilet en courgette uit de wok

Noedels met tilapiafilet en courgette uit de wok

25 min. bereiden
94waarderingen

Ingrediënten

250 g

Chinese

4 el

bloem

1 el

kerriepoeder

½ zak

tilapiafilet

4 el

wokolie

2

courgettes

200 ml

kokosmelk

1 zakje

verse koriander

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

Bereid de eiermie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Trek de mie na 2 minuten met een vork los. Laat de eiermie in een vergiet goed uitlekken. Meng de bloem met het kerriepoeder, zout en peper naar smaak. Dep de tilapiafilets droog en wentel ze door de bloem. Verhit een wok. Voeg 3 el olie toe en roerbak de tilapiafilet in 3-4 minuten net gaar. Schep de vis uit de wok. Schenk de laatste el olie in de wok en roerbak de courgette beetgaar. Voeg de kokosmelk en de eiermie toe. Schep de tilapiafilet er voorzichtig door en verwarm alles nog 2-3 minuten. Voeg zout en peper naar smaak toe. Verdeel de eiermie met de courgette en de tilapiafilet over 4 kommen en bestrooi met de koriander.

tip

algemeenVries de overige kokosmelk in, in ijsblokvormpjes. Van een paar blokjes krijgen stoofpotten en soep een oosters tintje.