Spareribs uit Singapore
Spareribs uit Singapore
bewaar
bewaar

Spareribs uit Singapore

55 min. bereiden
4 uur wachten
41waarderingen

Aan de slag

1

Spareribs tussen ribben lossnijden en bestrooien met Chinese kruiden. In kommetje sojasaus en honing door elkaar roeren. Chilipepertjes erboven verkruimelen. Knoflook pellen en erboven uitpersen. Gemberwortel schillen, kleinsnijden en door marinade roeren. Marinade over spareribs schenken en deze afgedekt ca. 4 uur in koelkast zetten.

2

Oven voorverwarmen op 175 °C of gasovenstand 3. Bakblik bekleden met aluminiumfolie. Spareribs op bakblik leggen en in ca. 50 minuten gaar bakken, tussentijds 3 maal keren en met marinade bestrijken. Spareribs uit oven nemen en bestrooien met sesamzaadjes. Warm of koud serveren.

algemeenMeng de in reepjes gesneden schil van 1 dun geschilde sinaasappel door de marinade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spareribs uit Singapore

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig