Krokante sesamgarnalen met mango-muntchutney

150 kcal

25 min. bereiden

3.5/5

(18)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • keukenmachine


Amuses - Amuses

Aan de slag

  1. Laat in de keukenmachine de chutney kort gladdraaien. Meng de munt erdoor. Verhit de olie tot ca. 160 °C. Strooi de bloem in een diep bord. Klop het ei los met een scheutje water. Meng in een diep bord het paneermeel met het sesamzaad. Besprenkel de garnalen met citroensap. Wentel de garnalen eerst door de bloem en daarna door het ei. Rol de garnalen vervolgens door het paneermeel-sesammengsel, zodat een stevig korstje ontstaat. Frituur telkens een aantal garnalen in ca. 1 minuut goudbruin. Laat ze uitlekken op keukenpapier. Serveer met de mango-muntchutney.

Wat vond je van dit recept?

Krokante sesamgarnalen met mango-muntchutney

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig