Kiproerbak met noedels, chilisaus en kokosmelk
Kiproerbak met noedels, chilisaus en kokosmelk
bewaar
bewaar

Kiproerbak met noedels, chilisaus en kokosmelk

20 min. bereiden
1 min. wachten
140waarderingen

7 ingrediënten

Aan de slag

1

Kook de mienestjes gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de kip in dunne reepjes. Dep de kipreepjes droog met keukenpapier en schep ze om met de bloem en wat zout en peper naar smaak.

2

Verhit een wok droog voor, schenk er 1 eetlepel olie in en roerbak op hoog vuur de kipreepjes goudbruin en gaar in ca. 4 minuten. Voeg de rest van de olie toe, schep de groente in de wok en roerbak 4-5 minuten op hoog vuur.

3

Voeg de chilisaus en kokosmelk toe en warm het mengsel al omscheppend 3-4 minuten door, zodat de groente gaar wordt.

4

Verdeel de mie over de diepe borden of kommen, schep de roerbak erop.

bewaartipSchenk de rest van de kokosmelk in een bewaarbakje en vries het in.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Kiproerbak met noedels, chilisaus en kokosmelk

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Allerhande logo

Dit heb je nodig