- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletblokjes 3-4 min. 
- Voeg de wokgroenten toe en roerbak ze op hoog vuur in 5-6 min. beetgaar en tot alle vocht is verdampt. Schenk de kokosmelk erbij en verwarm nog 1-2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. 
- Snijd de koriander fijn. Schep de rijst in de kommen. Verdeel de kip met de groenten over de rijst en bestrooi met de koriander. 
Kokos-kipwokschotel met rijst
Meer dan een beetje kokosmelk en koriander heeft dit rijstgerecht niet nodig om favoriet te worden.
- algemeenKoriander smaakt ook lekker over een salade van geraspte wortel met gember.
Kokos-kipwokschotel met rijst
Meer dan een beetje kokosmelk en koriander heeft dit rijstgerecht niet nodig om favoriet te worden.

hoofdgerecht
4 personen
595 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
- Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en bak de kipfiletblokjes 3-4 min. 
- Voeg de wokgroenten toe en roerbak ze op hoog vuur in 5-6 min. beetgaar en tot alle vocht is verdampt. Schenk de kokosmelk erbij en verwarm nog 1-2 min. Breng op smaak met peper en eventueel zout. 
- Snijd de koriander fijn. Schep de rijst in de kommen. Verdeel de kip met de groenten over de rijst en bestrooi met de koriander. 
algemeen:Koriander smaakt ook lekker over een salade van geraspte wortel met gember.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g pandanrijst
2 el traditionele olijfolie
360 g Thaise kipfiletblokjes met citroengras
750 g diepvries oosterse wokgroenten
200 ml kokosmelk
2 el verse koriander