Champignonroerbakschotel

615 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(114)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • wok


2009 week 16-17 - 2009 week 16-17

Aan de slag

  1. Kook de zilvervliesrijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een beetje rijstkookwater op, giet de rijst af.

  2. Verhit de olie in een wok en roerbak op hoog vuur de Champignon roerbakmix 5 minuten. Voeg de boemboe toe en laat deze smelten. Schep de Chinese kool en de tofureepjes erbij en laat de kool al omscheppend slinken. Voeg eventueel een scheutje rijstkookwater toe als het te droog wordt. Schep de rijst erbij en roerbak de nasi ca. 5 minuten. Strooi de gezouten pinda's eroverheen of serveer ze er los bij.

Wat vond je van dit recept?

Champignonroerbakschotel

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig