Specerijenrub

275 kcal

5 min. bereiden, 30 min. wachten

3.2/5

(9)

Ingrediënten

Aantal porties

  • 2 tenen knoflook

    knoflook

  • 2 theelepels gemalen komijn (djinten)

    gemalen komijn (djinten)

  • 2 theelepels gemalen koriander (ketoembar)

    gemalen koriander (ketoembar)

  • 1 theelepel gemberpoeder (djahé)

    gemberpoeder (djahé)

  • 0.5 theelepel kaneel

    kaneel

  • 2 eetlepels olijfolie

    olijfolie

2009 nr. 06 - Naar buiten

Aan de slag

  1. Meng in een schaaltje 2 tenen geperste knoflook met 2 tl gemalen komijn, 2 tl gemalen koriander, 1 tl gemberpoeder, 1/2 tl kaneel en 2 el olijfolie. Wrijf vlees of vis met het specerijenmengsel in en laat minimaal 30 minuten intrekken.

  • algemeenRub is een mengsel van voornamelijk droge ingrediënten waar u vlees of vis mee inwrijft, voordat u het bereidt.

Wat vond je van dit recept?

Specerijenrub

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig