Tomatentapenade met oude kaas
0 kcal
40 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
150 g
1 eetlepel
1 teen
4 eetlepels
2 eetlepels
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Variatie op het vuur - Variatie op het vuur
Pureer de tomaten met de rozemarijn en de knoflook in een keukenmachine of in een hoge kom met een staafmixer. Meng de kaas erdoor en voeg geleidelijk olie toe en pureer tot een smeuïge pasta ontstaat. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de tomatentapenade in een schaaltje en zet minimaal 30 minuten afgedekt in de koelkast zodat de smaken kunnen intrekken.
Tomatentapenade met oude kaas

bijgerecht
6 personen
0 kcal
40 min. bereiden
Aan de slag
Pureer de tomaten met de rozemarijn en de knoflook in een keukenmachine of in een hoge kom met een staafmixer. Meng de kaas erdoor en voeg geleidelijk olie toe en pureer tot een smeuïge pasta ontstaat. Breng op smaak met zout en (versgemalen) peper. Schep de tomatentapenade in een schaaltje en zet minimaal 30 minuten afgedekt in de koelkast zodat de smaken kunnen intrekken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 6 personen)
150 g zongedroogde tomaten in olie
1 eetlepel verse rozemarijn
1 teen knoflook
4 eetlepels geraspte kaas
2 eetlepels olijfolie extra vierge
0 (bos)uitjes
Dit heb je nodig
staafmixer of keukenmachine




