Mexicaanse ovenschotel met gegrilde vegastukjes en mini krieltjes
Mexicaanse ovenschotel met gegrilde vegastukjes en mini krieltjes

Mexicaanse ovenschotel met gegrilde vegastukjes en mini krieltjes

20 min. bereiden
25 min. oventijd
375waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

425 g

barbecue minikrieltje

750 g

diepvries Mexicaanse wokgroente

175 g

vegetarische gegrilde stukjes

390 g

sugo piccante tomatensaus in pot

75 ml

kookroom light

150 g

tortillachips naturel

Dit heb je nodig

  • ovenschaal (ca. 2 liter)

Aan de slag

1

Verhit de olie in een pan. Roerbak de minikrieltjes 8 min. Schep de wokgroenten erbij en roerbak volgens de aanwijzingen op de verpakking, zodat ze ontdooien. Verwarm de oven voor op 200 °C.

2

Meng de vegetarische gegrilde stukjes, pastasaus en de kookroom door het aardappel-groentemengsel en schep het in de ovenschaal. Strooi de tortillachips erover. Dek de schotel af met aluminiumfolie.

3

Schuif de schaal boven het midden in de oven en bak het gerecht ca. 15 min. Verwijder daarna de folie en bak nog ca. 10 min, zodat de tortillachips knapperig worden. Serveer het gerecht op borden.