Mexicaanse bonentortillawrap
Mexicaanse bonentortillawrap

Mexicaanse bonentortillawrap

Ook vegetariërs heeft de Mexicaanse keuken genoeg te bieden, bijvoorbeeld deze goedgevulde wraps.

10 min. bereiden
49waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

175 g

Quornstukjes

450 g

diepvries Mexicaanse roerbakgroente

4

tortillawraps

100 g

slamelange

100 g

geraspte chedderkaas

75 g

tortillachips

Ook vegetariërs heeft de Mexicaanse keuken genoeg te bieden, bijvoorbeeld deze goedgevulde wraps.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan. Voeg de Quorn en roerbakgroenten toe en bak al omscheppend in ca. 4 a 5 min. op hoog vuur. Verdeel intussen de tortilla's over twee magnetronbestendige borden en verhit ca. 40 sec op 800 Watt.

2

Verdeel de sla, roerbakgroenten met Quorn stukjes en cheddar over de warme tortilla's en vouw dicht tot wrap. Garneer de wraps met tortillachips.