- Garnalen pellen en met keukenpapier droogdeppen. In kom Mexicaanse kruiden met limoensap en olie door elkaar kloppen. Garnalen erdoor scheppen, kom afdekken en garnalen in koelkast ca. 1 uur marineren. 
- Garnalen op geweekte satéstokjes rijgen en op goed ingevette grilltopper aan elke kant ca. 2 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en koriander erover strooien. Avocadodip erbij serveren. Lekker met tortillachips. 
Minispiesjes met Mexicaanse garnalen
- algemeenIn plaats van 1 portie avocado-hummusdip kunt u ook 1 bakje avocadodipsaus (AH Huistraiteur) gebruiken.
Minispiesjes met Mexicaanse garnalen

12 porties
40 kcal
15 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
- Garnalen pellen en met keukenpapier droogdeppen. In kom Mexicaanse kruiden met limoensap en olie door elkaar kloppen. Garnalen erdoor scheppen, kom afdekken en garnalen in koelkast ca. 1 uur marineren. 
- Garnalen op geweekte satéstokjes rijgen en op goed ingevette grilltopper aan elke kant ca. 2 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en koriander erover strooien. Avocadodip erbij serveren. Lekker met tortillachips. 
algemeen:In plaats van 1 portie avocado-hummusdip kunt u ook 1 bakje avocadodipsaus (AH Huistraiteur) gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
12 reuze scampi's
2 theelepels Mexicaanse
½ limoen
2 eetlepels olijfolie
½ zakje verse koriander
1 portie avocado
Dit heb je nodig
- satéstokjes 
- barbecue 
- grilltopper