Minispiesjes met Mexicaanse garnalen

40 kcal

15 min. bereiden, 1 uur wachten

3.2/5

(24)

Ingrediënten

Aantal porties

Dit heb je nodig

  • satéstokjes

  • barbecue

  • grilltopper


Het Barbecueboek - Het Barbecueboek

Aan de slag

  1. Garnalen pellen en met keukenpapier droogdeppen. In kom Mexicaanse kruiden met limoensap en olie door elkaar kloppen. Garnalen erdoor scheppen, kom afdekken en garnalen in koelkast ca. 1 uur marineren.

  2. Garnalen op geweekte satéstokjes rijgen en op goed ingevette grilltopper aan elke kant ca. 2 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en koriander erover strooien. Avocadodip erbij serveren. Lekker met tortillachips.

  • algemeenIn plaats van 1 portie avocado-hummusdip kunt u ook 1 bakje avocadodipsaus (AH Huistraiteur) gebruiken.

Wat vond je van dit recept?

Minispiesjes met Mexicaanse garnalen

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig