Minispiesjes met Mexicaanse garnalen
40 kcal
15 min. bereiden, 1 uur wachten
Ingrediënten
Aantal porties
12
2 theelepels
½
2 eetlepels
½ zakje
1 portie
Dit heb je nodig
satéstokjes
barbecue
grilltopper
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
Het Barbecueboek - Het Barbecueboek
Garnalen pellen en met keukenpapier droogdeppen. In kom Mexicaanse kruiden met limoensap en olie door elkaar kloppen. Garnalen erdoor scheppen, kom afdekken en garnalen in koelkast ca. 1 uur marineren.
Garnalen op geweekte satéstokjes rijgen en op goed ingevette grilltopper aan elke kant ca. 2 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en koriander erover strooien. Avocadodip erbij serveren. Lekker met tortillachips.
- algemeenIn plaats van 1 portie avocado-hummusdip kunt u ook 1 bakje avocadodipsaus (AH Huistraiteur) gebruiken.
Minispiesjes met Mexicaanse garnalen

12 porties
40 kcal
15 min. bereiden
1 uur wachten
Aan de slag
Garnalen pellen en met keukenpapier droogdeppen. In kom Mexicaanse kruiden met limoensap en olie door elkaar kloppen. Garnalen erdoor scheppen, kom afdekken en garnalen in koelkast ca. 1 uur marineren.
Garnalen op geweekte satéstokjes rijgen en op goed ingevette grilltopper aan elke kant ca. 2 minuten grillen. Spiesjes op schaal leggen en koriander erover strooien. Avocadodip erbij serveren. Lekker met tortillachips.
algemeen:In plaats van 1 portie avocado-hummusdip kunt u ook 1 bakje avocadodipsaus (AH Huistraiteur) gebruiken.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 12 porties)
12 reuze scampi's
2 theelepels Mexicaanse
½ limoen
2 eetlepels olijfolie
½ zakje verse koriander
1 portie avocado
Dit heb je nodig
satéstokjes
barbecue
grilltopper




