Gebakken garnalen met limoendressing

105 kcal

15 min. bereiden, 1 uur wachten

3.1/5

(50)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • satéprikkers


Aan de slag

  1. Pel de garnalen maar laat het staartje zitten. Leg ze in een bakje en voeg 2 el olijfolie en de knoflook toe. Laat minimaal 1 uur marineren. Rasp de groene schil van de limoen en pers de vrucht uit. Doe de rasp en het sap in een kommetje en klop met de honing, rest van de olijfolie en peper en zout tot een dressing. Rijg elke garnaal in de lengte aan 1 satéprikker. Verhit een grillpan en gril de garnalen in 2-3 min. gaar. Keer halverwege. Leg de garnalen op een platte schaal en schenk de dressing erover. Garneer met de koriander.

Wat vond je van dit recept?

Gebakken garnalen met limoendressing

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig