bewaar
Couscous met falafel in kruidige saus
Couscous met falafel in kruidige saus
bewaar

Couscous met falafel in kruidige saus

15 min. bereiden
182waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

couscous

250 g

prei

2

uien

2 el

traditionele olijfolie

210 g

falafel

55 g

mix voor couscous

300 ml

kraanwater

450 ml

sugo isolana tomatensaus in pot

250 g

cherrytomaten

Aan de slag

1

Bereid de couscous volgens de aanwijzingen op de verpakking. Was en snijd de prei in smalle ringen en snipper de ui. Verhit de olie in een koekenpan en fruit de ui en prei 3 min. Schep de falafel erbij en bak 4 min. Schep de falafel uit de pan.

2

Voeg volgens de aanwijzingen op de verpakking de kruidenmix met het water en de tomatensaus toe aan de ui en prei. Breng de saus al roerend aan de kook. Neem de pan van het vuur en schep de falafel erdoor. Snijd de cherrytomaten in vieren. Schep de cherrytomaten door de couscous, breng op smaak met peper en zout en serveer de falafel en de saus erbij.