Macaroni met gehakt en kapucijners
780 kcal
10 min. bereiden, 15 min. wachten
Ingrediënten
Aantal personen
300 g
1 el
300 g
1 pakje
1 blik
125 g
½ zakje
Dit heb je nodig
ovenschaal 25 x 25 cm
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2009 nr. 10 - Bye bye kookstress
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak het gehakt al roerend in 8 min. bruin en rul. Voeg de pastasaus en de kapucijners toe en warm door. Meng de macaroni en de kwarkyoghurt erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep alles in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en zet 15 min. in de oven. Lekker met een frisse komkommersalade met vinaigrette.
- algemeenU kunt deze ovenschotel 1 dag van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren, bak de schotel op dezelfde in 25 min. op 200 °C.
Macaroni met gehakt en kapucijners

hoofdgerecht
4 personen
780 kcal
10 min. bereiden
15 min. wachten
Aan de slag
Verwarm de oven voor op 200 °C. Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en bak het gehakt al roerend in 8 min. bruin en rul. Voeg de pastasaus en de kapucijners toe en warm door. Meng de macaroni en de kwarkyoghurt erdoor en breng op smaak met peper en zout. Schep alles in de ovenschaal. Bestrooi met de kaas en zet 15 min. in de oven. Lekker met een frisse komkommersalade met vinaigrette.
algemeen:U kunt deze ovenschotel 1 dag van tevoren maken en afgedekt in de koelkast bewaren, bak de schotel op dezelfde in 25 min. op 200 °C.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g macaroni
1 el olijfolie
300 g half-om-half gehakt
1 pakje sugo piccante
1 blik jonge kapucijners
125 g magere kwarkyoghurt
½ zakje gemalen kaas belegen 48+
Dit heb je nodig
ovenschaal 25 x 25 cm




