bewaar
Saltimbocca Romana
Saltimbocca Romana
bewaar

Saltimbocca Romana

20 min. bereiden
33waarderingen

Ingrediënten

4 personen

100 g

gorgonzola

1 zakje

verse basilicum

8 plakjes

spinata romana

4

kalfsschnitzeltjes

zout

versgemalen peper

½ eetlepel

olijfolie

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Gorgonzola in vier stukken snijden. Basilicumblaadjes van takjes halen, op elkaar leggen en in reepjes snijden. Grillpan verhitten tot gloeiend heet en spinata romana in ca. 4 minuten krokant roosteren. Kalfsschnitzels in ca. 7 minuten bruin roosteren, halverwege keren en gorgonzola erop leggen. Kalfsschnitzels op vier borden leggen. Bestrooien met zout, peper en basilicumreepjes. Olie eromheen sprenkelen. Spinata romana erop leggen. Serveren met bonensalade.

Saltimbocca Romana

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig