Kruidige burgertjes
Kruidige burgertjes

Kruidige burgertjes

15 min. bereiden
18waarderingen

Ingrediënten

250 g

gehakt

2 tenen

knoflook

2 tl

gemalen komijn (djinten)

1

ei

35 g

paneermeel

1 bakje

korianderblaadjes

3

trostomaten

Dit heb je nodig

  • grillpan

Aan de slag

Meng het gehakt met de fijngesneden knoflook. Voeg 1 tl komijnzaad toe. Kneed goed door. Doe peper en zout naar smaak bij het gehakt. Voeg het losgeklopte ei en de paneermeel toe. Meng de helft van de koriander door het gehakt. Maak 10-12 burgertjes van het gehaktmengsel. Verwarm een grillpan en gril de burgertjes 5 min. Keer halverwege. Meng de tomatenblokjes met 1 de geperste knoflook en 1 tl gemalen komijnzaad. Strooi de rest van de koriander over de burgertjes. Lekker op een ciabattabrood.