bewaar
Witte kool en gekruide kip uit de wok
Witte kool en gekruide kip uit de wok
bewaar

Witte kool en gekruide kip uit de wok

Een heerlijk kruidig rijstgerecht met een Thais tintje.

20 min. bereiden
88waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

1

groene paprika

325 g

gele rijst

2 el

traditionele olijfolie

360 g

Thaise kipfiletblokjes met citroengras

600 g

gesneden witte kool

200 ml

kokosmelk

Een heerlijk kruidig rijstgerecht met een Thais tintje.

Aan de slag

1

Snijd de uien in halve ringen en de paprika in reepjes. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en roerbak de uien en paprika 3 min. Schep de kipfiletblokjes met marinade erbij en roerbak weer 3 min. Voeg de kool en de kokosmelk toe, dek de wok af en stoof het gerecht op laag vuur 10 min. of tot de kool beetgaar is.

2

Serveer de gewokte kool met de rijst.