Romige bietjes met gehaktballetjes

675 kcal

30 min. bereiden

3.2/5

(86)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 week 04-05 - 2010 week 04-05

Aan de slag

  1. Kook de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een braadpan en bak de gehaktballetjes rondom bruin. Neem ze uit de pan, schep de uien erin en fruit ze 5 min. Voeg de hacheekruiden en 500 ml water toe en breng de jus al roerend aan de kook. Leg de gehaktballetjes terug in de pan en stoof ze afgedekt 15 min. Snijd de bietjes in plakken en deze in reepjes. Doe de bietenreepjes in een pan met de crème fraîche en de rozijnen en verwarm het geheel al roerend. Serveer de gehaktballetjes met jus en de aardappelen erbij.

  • algemeenLekker met wat gesneden bieslook over de bietjes.

Wat vond je van dit recept?

Romige bietjes met gehaktballetjes

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig