bewaar
Spaghetti met mosselen
Spaghetti met mosselen
bewaar

Spaghetti met mosselen

20 min. bereiden
59waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

spaghetti

6 el

olijfolie extra vierge

2 tenen

knoflook

1

rode peper

2 kg

mosselen

200 ml

droge witte wijn

5 el

peterselie

Aan de slag

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar trek 2 min. van de kooktijd af. Giet af en vang het kookvocht op. Verhit ondertussen de olie in een grote koekenpan en bak de knoflook en de rode peper 1 min.Schep de mosselen erbij, schenk de witte wijn erover en schep op hoog vuur om. Voeg 1 soep-opscheplepel kookvocht van de pasta toe. Doe de deksel op de pan en laat de mosselen 5 min. op laag vuur garen. Verwijder de dichte schelpen. Schep de spaghetti bij de mosselen en roer om. Laat 2 min. op middelhoog vuur koken tot de spaghetti gaar is. Breng op smaak met peper en zout. Bestrooi met peterselie. Verdeel over 4 borden en serveer direct.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Spaghetti met mosselen

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig