Macaroni met zalmsaus

500 kcal

20 min. bereiden

3.3/5

(191)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 week 08-09 - 2010 week 08-09

Aan de slag

  1. Snijd de broccoli in kleine roosjes, snijd de steel in blokjes en kook de groente in 8 min. beetgaar. Bereid de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking.

  2. Fruit de uisnippers in de olie goudbruin, voeg de tomatenpuree toe en roerbak 1 min. Roer de zuivelspread en ca. 150 ml kookwater van de pasta erbij en breng het al roerend aan de kook. Voeg de zalmblokjes toe en verwarm het nog 1 min. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Meng de macaroni met de broccoli en verdeel over 4 borden. Schep de zalmsaus erop.

Wat vond je van dit recept?

Macaroni met zalmsaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig