Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de lekkerbekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng in een kom de ijsbergsla, de komkommer en de sladressing. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Voeg de bietjes toe en stoof op laag vuur, onder regelmatig omscheppen, 5 min. Giet de aardappelen af, stamp tot een grove puree en schep de gestoofde bietjes erdoor. Verdeel de lekkerbekjes over 4 borden en serveer met de bietjesstamp en de ijsbergsla.
- algemeenIJsbergsla is erg lekker op een taco of pitabrood. Beleg een boterham eens met komkommer.
Gerelateerde recepten
Bietjesstamp met lekkerbekjes en ijsbergsla

hoofdgerecht
4 personen
490 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de aardappelen gaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de lekkerbekjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng in een kom de ijsbergsla, de komkommer en de sladressing. Verhit de olie in een wok of hapjespan en fruit de ui goudbruin. Voeg de bietjes toe en stoof op laag vuur, onder regelmatig omscheppen, 5 min. Giet de aardappelen af, stamp tot een grove puree en schep de gestoofde bietjes erdoor. Verdeel de lekkerbekjes over 4 borden en serveer met de bietjesstamp en de ijsbergsla.
algemeen:IJsbergsla is erg lekker op een taco of pitabrood. Beleg een boterham eens met komkommer.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak kruimige kookaardappelen
2 x 2 stuks lekkerbekjes
½ krop ijsbergsla
½ komkommer
75 ml bieslook
2 el olie
1 ui
1 schaal geraspte bietjes
Dit heb je nodig
pureestamper