Spitskoolstamppotje met ham en ananas

415 kcal

30 min. bereiden

3.2/5

(217)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • pureestamper


2009 week 14-15 - 2009 week 14-15

Aan de slag

  1. Kook de aardappelen volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit ondertussen in een wok de olie en fruit hierin de ui goudbruin. Voeg de paprika en het kerriepoeder toe en roerbak 1 min. Schep de spitskool erbij en roerbak nog 5 min. Schenk het ananassap, de stukjes ananas en de hamblokjes erbij en stoof de kool in ca. 10 min. gaar. Giet de aardappelen af en stamp ze tot een grove puree. Schep het spitskoolmengsel met de ham- en ananasblokjes erdoorheen. Verdeel de stamppot over 4 borden.

  • algemeenU kunt de spitskoolstamppot de dag van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast. Verwarm langzaam in de hapjespan.

Wat vond je van dit recept?

Spitskoolstamppotje met ham en ananas

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig