Mie met broc­co­li, zalm en gem­ber­saus

(112) waardeer
hoofdgerecht 4 personen
3 112

Advertentie

Ingrediënten

Advertentie

Bereiden

Let op! Je wijkt af van het aantal personen waarvoor dit recept ontwikkeld is. Bereiding, video, kook- en oventijden en keukenspullen kunnen hierdoor ook afwijken. Lees de tips

  1. Los het bouillontablet op in 700 ml kokend water. Voeg 100 ml woksaus toe en kook hierin de broccoliroosjes in 5 min. beetgaar. Giet af, maar bewaar het kookvocht. Kook in een andere pan de mienestjes volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  2. Verhit ondertussen de olie in een koekenpan en fruit de uipartjes goudbruin in 5 min. Voeg de rest van de woksaus, de ketjap en 100 ml kookvocht van de broccoli toe en breng aan de kook. Leg de zalm erbij, dek de pan af en stoof de vis op laag vuur 6 min.
  3. Giet de mienestjes af en verdeel deze over 4 diepe borden. Schep met een schuimspaan de broccoli uit de pan en verdeel deze over de mienestjes. Neem de zalm uit de pan en leg deze op de broccoli. Schep de uiensaus over de zalm.

Advertentie

Voedingswaarden (per eenpersoonsportie)
  • energie 675 kcal
  • eiwit 41 g
  • koolhydraten 67 g
  • vet 27 g
Tags
Ook te zien in
Receptkaart 2010 week 10-11

Je hebt een sterk verouderde versie van Internet Explorer, daarom kun je het Allerhande gedeelte van deze site niet zien.