Hamburger met pittige mayonaise

320 kcal

20 min. bereiden

3.1/5

(64)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 nr. 05 - Lekker lang weekend

Aan de slag

  1. Kneed de ui en tijm door de tartaartjes. Vorm er met natte handen 4 dunne hamburgers van.

  2. Schep de zilveruitjes, de augurk en de peen julienne in een kom en meng door elkaar. Breng op smaak met peper en zout en 2 el vocht uit de pot augurken.

  3. Meng de sambal met de mayonaise. Bestrijk de burgers met de olie en gril ze ca. 3 min. op de braai. Keer halverwege. Snijd ondertussen de broodjes doormidden. Leg deze heel kort op de braai. Bedek met het zoetzuur, de burgers en de pittige mayonaise.

  • algemeenU kunt het hamburgergehakt en het zoetzuur enkele uren van tevoren bereiden. Bewaar afgedekt in de koelkast.
  • Ui snipperen

    Instructievideo - 00:52 min.

Wat vond je van dit recept?

Hamburger met pittige mayonaise

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig