Verwijder de harde onderkant van de sla en scheur het blad in stukken. Was en droog de sla. Bak de ciabattina’s in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi het vlees met het paprikapoeder en peper en zout naar smaak. Verhit de grillpan en bak de tartaartjes in ca. 12 min. gaar. Bak ondertussen de bosui met 1 tl sambal 3 min. Neem de broodjes uit de oven en snijd open. Laat de broodjes een beetje afkoelen en beleg ze met een paar blaadjes sla. Neem het vlees uit de pan, snijd het in reepjes en verdeel het over de broodjes. Schep 1 tl sambal op elk broodje en verdeel de bosui erover. Bestrooi met de kaas en beleg met plakjes komkommer.
- algemeenRecepten winnaar De Tas week 24: Marieke Berk.
- algemeenU kunt de overige ciabattina?s invriezen.
Vis en vlees bakken
Instructievideo - 00:58 min.
Gerelateerde recepten
Pittige burgers met rundertartaar

hoofdgerecht
4 personen
730 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwijder de harde onderkant van de sla en scheur het blad in stukken. Was en droog de sla. Bak de ciabattina’s in de oven volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrooi het vlees met het paprikapoeder en peper en zout naar smaak. Verhit de grillpan en bak de tartaartjes in ca. 12 min. gaar. Bak ondertussen de bosui met 1 tl sambal 3 min. Neem de broodjes uit de oven en snijd open. Laat de broodjes een beetje afkoelen en beleg ze met een paar blaadjes sla. Neem het vlees uit de pan, snijd het in reepjes en verdeel het over de broodjes. Schep 1 tl sambal op elk broodje en verdeel de bosui erover. Bestrooi met de kaas en beleg met plakjes komkommer.
algemeen:Recepten winnaar De Tas week 24: Marieke Berk.
algemeen:U kunt de overige ciabattina?s invriezen.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 kropsla
4 ciabattina's
4 rundertartaartjes
2 tl paprikapoeder
1 zakje bosui
5 tl sambal oelek
4 plakken kaas
1 komkommer
Dit heb je nodig
grillpan