Gehakt-courgetteschotel met mais
Gehakt-courgetteschotel met mais
bewaar
bewaar

Gehakt-courgetteschotel met mais

20 min. bereiden
20 min. wachten
177waarderingen

Aan de slag

1

Verwarm de oven voor op 190 °C. Verhit een koekenpan en bak het gehakt 2 min. Voeg de ui toe en bak 2 min. mee. Voeg de mais, courgette en champignons toe en bak 5 min. Breng op smaak met de ketchup, ketjap en peper en zout. Schep het gehaktmengsel in de ovenschaal of de schaaltjes.

2

Bereid de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verdeel de puree over het gehaktmengsel.

3

Bak de schotel in het midden van de oven 20 min.

algemeenU kunt de ovenschotel 1 dag van tevoren bereiden tot aan stap 3. Bewaar afgedekt in de koelkast. Volg op de dag van serveren stap 3.
algemeenVoor een extra krokant en smaakvol laagje kunt u de ovenschotel voor het bakken bestrooien met 3 el paneermeel en 75 g geraspte kaas.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Gehakt-courgetteschotel met mais

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig