bewaar
Gehaktwrap met spitskool
Gehaktwrap met spitskool
bewaar

Gehaktwrap met spitskool

Makkelijk en snel. Rol 'm op en eet uit de hand.

20 min. bereiden
380waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2 el

traditionele olijfolie

300 g

rundergehakt

1 tl

kerriepoeder

600 g

gesneden spitskool

100 g

naturel smeerkaas

8

tortillawraps tomaat

Makkelijk en snel. Rol 'm op en eet uit de hand.

Aan de slag

1

Verhit de olie in een koekenpan en bak het gehakt in 3 min. rul. Voeg het kerriepoeder en de spitskool toe en bak in 4 min. beetgaar. Breng op smaak met peper en zout.

2

Verwarm ondertussen de tortillawraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bestrijk ze met de smeerkaas. Verdeel het gehakt over de wraps en rol ze op. Serveer meteen.

bewaartipLaat de wraps afkoelen, verpak ze in vershoudfolie en maak er een avondpicknick van!