Kook de eieren in ca. 7 min. hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en snijd ze in plakjes. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron of verwarm in een koekenpan. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in ca. 10 min. gaar. Keer voortdurend. Doe de andijvie in een kom. Voeg de ui en de mayonaise toe en meng alles goed. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het ei over de andijvie en verdeel over 4 borden. Serveer met de schnitzels en de aardappelpuree. Lekker met stukjes tomaat.
- algemeenRecepten winnaar De Tas week 26: Hanneke Swartjes.
Ui snipperen
Instructievideo - 00:52 min.
Schnitzels met salade

hoofdgerecht
4 personen
600 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de eieren in ca. 7 min. hard. Laat ze schrikken onder koud water, pel ze en snijd ze in plakjes. Bereid de puree volgens de aanwijzingen op de verpakking in de magnetron of verwarm in een koekenpan. Verhit de olie in een koekenpan en bak de schnitzels in ca. 10 min. gaar. Keer voortdurend. Doe de andijvie in een kom. Voeg de ui en de mayonaise toe en meng alles goed. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel het ei over de andijvie en verdeel over 4 borden. Serveer met de schnitzels en de aardappelpuree. Lekker met stukjes tomaat.
algemeen:Recepten winnaar De Tas week 26: Hanneke Swartjes.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 eieren
1 bak aardappelpuree
3 el olijfolie
4 wienerschnitzels
1 zak andijvie
2 uien
2 el mayonaise