Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de kipfilet toe en bak in 3 min. bruin aan.
Voeg de boemboe en de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en stoof met de deksel op de pan 15 min. Bereid de eiernoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de pindakaas erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de noedels over 4 borden en schep er de Indische kip bij. Serveer met de komkommer.
- algemeenVoor een extra smaakaccent kunt u de kip bestrooien met grofgehakte pinda's.
Gerelateerde recepten
Indische kip met tomaat

hoofdgerecht
4 personen
555 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Verhit de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de kipfilet toe en bak in 3 min. bruin aan.
Voeg de boemboe en de tomatenblokjes toe en breng aan de kook. Draai het vuur laag en stoof met de deksel op de pan 15 min. Bereid de eiernoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Roer de pindakaas erdoor en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de noedels over 4 borden en schep er de Indische kip bij. Serveer met de komkommer.
algemeen:Voor een extra smaakaccent kunt u de kip bestrooien met grofgehakte pinda's.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el olie
1 ui
500 g kipfilet
1 bakje boemboe ajam smoor
1 blik tomatenblokjes
1 pak eiernoedels
1 el pindakaas
1 komkommer