Karbonade met romige groente-kaaspasta

600 kcal

20 min. bereiden

3.4/5

(28)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 week 34-35 - 2010 week 34-35

Aan de slag

  1. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit 2 el olie in een koekenpan. Bestrooi de karbonades met peper en zout en bak ze in ca. 10 min. goudbruin en gaar, keer regelmatig.

  2. Verhit de rest van de olie in een hapjespan en fruit de ui 1 min. Voeg de pastamix toe en bak 4-5 min. Voeg de zuivelspread met 75 ml water toe en verwarm nog 1-2 min. op laag vuur.

  3. Schep de spaghetti door de groenten. Breng op smaak met peper en zout en verdeel over 4 borden. Leg de karbonades erbij.

Wat vond je van dit recept?

Karbonade met romige groente-kaaspasta

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig