Ingrediënten
4 personen
300 g
elleboogjesmacaroni
2
uien
2 tenen
knoflook
250 g
champignons
100 g
ongebrande walnoten
2 el
walnotenolie
400 g
koelverse paddenstoelensaus
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes. Hak de walnoten grof. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en knoflook ca. 3 min. Voeg de champignons toe en bak ca. 5 min. mee. Voeg de saus en walnoten toe en warm goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de pasta met de saus.
Macaroni met champignon-notensaus

hoofdgerecht
null personen
685 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes. Hak de walnoten grof. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en knoflook ca. 3 min. Voeg de champignons toe en bak ca. 5 min. mee. Voeg de saus en walnoten toe en warm goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de pasta met de saus.
combinatietip:Lekker met tomatensalade.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)300 g elleboogjesmacaroni
2 uien
2 tenen knoflook
250 g champignons
100 g ongebrande walnoten
2 el walnotenolie
400 g koelverse paddenstoelensaus