bewaar
Macaroni met champignon-notensaus
Macaroni met champignon-notensaus
bewaar

Macaroni met champignon-notensaus

25 min. bereiden
27waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

elleboogjesmacaroni

2

uien

2 tenen

knoflook

250 g

champignons

100 g

ongebrande walnoten

2 el

walnotenolie

400 g

koelverse paddenstoelensaus

Aan de slag

1

Kook de macaroni volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de uien en snijd de knoflook fijn. Snijd de champignons in plakjes. Hak de walnoten grof. Verhit de olie in een braadpan. Fruit de ui en knoflook ca. 3 min. Voeg de champignons toe en bak ca. 5 min. mee. Voeg de saus en walnoten toe en warm goed door. Breng op smaak met peper en eventueel zout. Serveer de pasta met de saus.

combinatietipLekker met tomatensalade.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Macaroni met champignon-notensaus

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig