Gesmoorde venkel met zeewolffilet
435 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 pak A-partjes
A-partjes
2 rode uien
rode uien
3 venkelknollen
venkelknollen
75 gram boter of margarine
boter of margarine
2 schaaltjes zeewolffilet
zeewolffilet
0 zout en peper
zout en peper
2 eetlepels bloem
bloem
4 eetlepels koksroom
koksroom
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 38-39 - 2001 week 38-39
Aardappelpartjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden. Venkel schoonmaken en in repen snijden. In braadpan 50 g boter smelten. Ui en venkel hierin ca. 20 minuten afgedekt zachtjes verhitten. Intussen vis bestrooien met zout en peper en door bloem wentelen. Rest van boter verhitten en vis aan beide zijden in ca. 4 minuten bakken. Koksroom door gesmoorde groenten roeren en op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met aardappelpartjes en groenten.
Gesmoorde venkel met zeewolffilet

hoofdgerecht
4 personen
435 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Aardappelpartjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden. Venkel schoonmaken en in repen snijden. In braadpan 50 g boter smelten. Ui en venkel hierin ca. 20 minuten afgedekt zachtjes verhitten. Intussen vis bestrooien met zout en peper en door bloem wentelen. Rest van boter verhitten en vis aan beide zijden in ca. 4 minuten bakken. Koksroom door gesmoorde groenten roeren en op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met aardappelpartjes en groenten.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 pak A-partjes
2 rode uien
3 venkelknollen
75 g boter of margarine
2 schaaltjes zeewolffilet
0 zout en peper
2 eetlepels bloem
4 eetlepels koksroom




