Gesmoorde venkel met zeewolffilet

435 kcal

25 min. bereiden

3.2/5

(29)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 1 pak A-partjes

    A-partjes

  • 2 rode uien

    rode uien

  • 3 venkelknollen

    venkelknollen

  • 75 gram boter of margarine

    boter of margarine

  • 2 schaaltjes zeewolffilet

    zeewolffilet

  • 0 zout en peper

    zout en peper

  • 2 eetlepels bloem

    bloem

  • 4 eetlepels koksroom

    koksroom

2001 week 38-39 - 2001 week 38-39

Aan de slag

  1. Aardappelpartjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden. Venkel schoonmaken en in repen snijden. In braadpan 50 g boter smelten. Ui en venkel hierin ca. 20 minuten afgedekt zachtjes verhitten. Intussen vis bestrooien met zout en peper en door bloem wentelen. Rest van boter verhitten en vis aan beide zijden in ca. 4 minuten bakken. Koksroom door gesmoorde groenten roeren en op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met aardappelpartjes en groenten.

Wat vond je van dit recept?

Gesmoorde venkel met zeewolffilet

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig