Pittige vissoep
Pittige vissoep

Pittige vissoep

15 min. bereiden
46waarderingen

Ingrediënten

4 personen

3 eetlepels

roerbakolie

1 zak

Tjap-tjoy-mix

3 eetlepels

Thaise rode currypasta

2

visbouillontabletten

1 schaaltje

kabeljauwfilet

1 bakje

garnalen

150 g

mihoen

3 eetlepels

worcestershire-sauce

Dit heb je nodig

  • wok

Aan de slag

In wok olie verhitten. Groentemix met currypasta ca. 3 minuten roerbakken. 1 liter water en bouillontabletten toevoegen en aan kook brengen. Ca. 2 minuten laten koken. Kabeljauwfilet in stukjes snijden. Garnalen en kabeljauw bij soep voegen en ca. 3 minuten meeverwarmen. Mihoen toevoegen en ca. 1 minuut verwarmen tot mihoen gaar is. Pittig op smaak maken met worcestersaus. Lekker met kroepoek.