Maistortilla met kropsla

475 kcal

30 min. bereiden

3/5

(62)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 3 eetlepel olie

    olie

  • 1 zak aardappelschijfjes

    aardappelschijfjes

  • 2 uien

    uien

  • 6 eieren

    eieren

  • 1 blikje crispy maiskorrels

    crispy maiskorrels

  • 4 eetlepel mayonaise

    mayonaise

  • 1 krop sla

    sla

  • 4 tomaten

    tomaten

2010 week 36-37 - 2010 week 36-37

Aan de slag

  1. Verhit de olie in een diepe koekenpan en bak de aardappelschijfjes en ui op laag vuur 3 min. Klop de eieren los in een kom met peper en zout naar smaak. Schep met een schuimspaan de aardappelschijfjes en de uien uit de koekenpan bij de eieren. Voeg de maiskorrels toe en roer goed. Schenk het mengsel terug in de koekenpan en bak de tortilla op laag vuur 12 min., tot de bovenkant bijna gestold is. Schud los in de pan, keer om met behulp van een deksel en bak de andere kant in 3 min. goudbruin. Roer de mayonaise om met 2 el water en breng op smaak met peper en zout. Meng de sla met de tomaten en voeg de mayonaise toe. Snijd de tortilla in puntjes en serveer met de sla.

  • algemeenStrooi voor een pittig smaakaccent fijngesneden bosui over de salade.

Wat vond je van dit recept?

Maistortilla met kropsla

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig