bewaar
Groentekorma met ei
Groentekorma met ei
bewaar

Groentekorma met ei

25 min. bereiden
76waarderingen

Ingrediënten

4 personen

300 g

basmatirijst

6

eieren

2 el

olie

1 zak

grofgesneden wokgroente

1 blikje

crispy maïskorrels

1 pot

Indiase korma curry saus

Aan de slag

1

Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 7 min. hard. Pel de eieren en snijd ze in 4 partjes.

2

Verhit de olie in een wok en bak de groenten al omscheppend 4 min. Voeg de maiskorrels en de currysaus toe en verwarm 5-6 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.

3

Verdeel de rijst over 4 borden, schep de groenten erop en leg de partjes ei erbij.

algemeenMeng voor een frisse smaak 2 el in reepjes gesneden verse munt door de groentekorma.