Groentekorma met ei

660 kcal

25 min. bereiden

3/5

(76)

Ingrediënten

Aantal personen

  • 300 gram basmatirijst

    basmatirijst

  • 6 eieren

    eieren

  • 2 eetlepel olie

    olie

  • 1 zak grofgesneden wokgroente

    grofgesneden wokgroente

  • 1 blikje crispy maïskorrels

    crispy maïskorrels

  • 1 pot Indiase korma curry saus

    Indiase korma curry saus

2010 week 44-45 - 2010 week 44-45

Aan de slag

  1. Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 7 min. hard. Pel de eieren en snijd ze in 4 partjes.

  2. Verhit de olie in een wok en bak de groenten al omscheppend 4 min. Voeg de maiskorrels en de currysaus toe en verwarm 5-6 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Verdeel de rijst over 4 borden, schep de groenten erop en leg de partjes ei erbij.

  • algemeenMeng voor een frisse smaak 2 el in reepjes gesneden verse munt door de groentekorma.

Wat vond je van dit recept?

Groentekorma met ei

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig