Groentekorma met ei
660 kcal
25 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
300 gram basmatirijst
basmatirijst
6 eieren
eieren
2 eetlepel olie
olie
1 zak grofgesneden wokgroente
grofgesneden wokgroente
1 blikje crispy maïskorrels
crispy maïskorrels
1 pot Indiase korma curry saus
Indiase korma curry saus
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2010 week 44-45 - 2010 week 44-45
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 7 min. hard. Pel de eieren en snijd ze in 4 partjes.
Verhit de olie in een wok en bak de groenten al omscheppend 4 min. Voeg de maiskorrels en de currysaus toe en verwarm 5-6 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over 4 borden, schep de groenten erop en leg de partjes ei erbij.
- algemeenMeng voor een frisse smaak 2 el in reepjes gesneden verse munt door de groentekorma.
Groentekorma met ei

hoofdgerecht
4 personen
660 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in 7 min. hard. Pel de eieren en snijd ze in 4 partjes.
Verhit de olie in een wok en bak de groenten al omscheppend 4 min. Voeg de maiskorrels en de currysaus toe en verwarm 5-6 min. op laag vuur. Breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de rijst over 4 borden, schep de groenten erop en leg de partjes ei erbij.
algemeen:Meng voor een frisse smaak 2 el in reepjes gesneden verse munt door de groentekorma.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g basmatirijst
6 eieren
2 el olie
1 zak grofgesneden wokgroente
1 blikje crispy maïskorrels
1 pot Indiase korma curry saus




