bewaar
Nasi goreng met garnalen en beenham
Nasi goreng met garnalen en beenham
bewaar

Nasi goreng met garnalen en beenham

15 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

4 personen

½ pak

tuinerwten

2 tl

sesamolie

2 el

zonnebloemolie

1 zak

grofgesneden Japanse wokgroente

1 bakje

boemboe bami goreng

2 pakjes

basmatirijst

1 bakje

garnalen

150 g

beenham

Aan de slag

1

Kook de tuinerwten in 4 min gaar. Giet af. Verhit ondertussen de sesamolie en zonnebloemolie in een wok en roerbak de wokgroente 3 min. Voeg de boemboe toe en bak 2 min. mee.

2

Doe de rijst erbij en roerbak op middelhoog vuur 3 min. Roer regelmatig. Meng de tuinerwten, garnalen en beenham erdoor en warm nog 2 min. door. Serveer direct. Lekker met kroepoek.

Roerbakken / wokken

Instructievideo - 00:54 min.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Nasi goreng met garnalen en beenham

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig