Ingrediënten
4 personen
½ pak
tuinerwten
2 tl
sesamolie
2 el
zonnebloemolie
1 zak
grofgesneden Japanse wokgroente
1 bakje
boemboe bami goreng
2 pakjes
basmatirijst
1 bakje
garnalen
150 g
beenham
Aan de slag
Kook de tuinerwten in 4 min gaar. Giet af. Verhit ondertussen de sesamolie en zonnebloemolie in een wok en roerbak de wokgroente 3 min. Voeg de boemboe toe en bak 2 min. mee.
Doe de rijst erbij en roerbak op middelhoog vuur 3 min. Roer regelmatig. Meng de tuinerwten, garnalen en beenham erdoor en warm nog 2 min. door. Serveer direct. Lekker met kroepoek.
Roerbakken / wokken
Instructievideo - 00:54 min.
Nasi goreng met garnalen en beenham

hoofdgerecht
4 personen
475 kcal
15 min. bereiden
Aan de slag
Kook de tuinerwten in 4 min gaar. Giet af. Verhit ondertussen de sesamolie en zonnebloemolie in een wok en roerbak de wokgroente 3 min. Voeg de boemboe toe en bak 2 min. mee.
Doe de rijst erbij en roerbak op middelhoog vuur 3 min. Roer regelmatig. Meng de tuinerwten, garnalen en beenham erdoor en warm nog 2 min. door. Serveer direct. Lekker met kroepoek.
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)½ pak tuinerwten
2 tl sesamolie
2 el zonnebloemolie
1 zak grofgesneden Japanse wokgroente
1 bakje boemboe bami goreng
2 pakjes basmatirijst
1 bakje garnalen
150 g beenham