bewaar
Rijst met pistachenoten
Rijst met pistachenoten
bewaar

Rijst met pistachenoten

30 min. bereiden
78waarderingen

Ingrediënten

4 personen

2

uien

3 eetlepels

olijfolie

1 theelepel

kaneelpoeder

300 g

langkorrelrijst

100 ml

sinaasappelsap

1

groentebouillontablet

3

nectarines

2 zakjes

gepelde pistachenoten

Aan de slag

1

Uien pellen en snipperen. In braadpan olie verhitten. Ui met kaneel ca. 3 minuten bakken. Rijst toevoegen en ca. 2 minuten al omscheppend meebakken. Sinaasappelsap, 600 ml water en groentebouillontablet toevoegen. Geheel aan kook brengen en ca. 10 minuten zachtjes laten koken. Nectarines schillen, pit verwijderen en in blokjes snijden. Nectarines en pistachenootjes door rijst scheppen en direct serveren. Lekker met salade van kropsla.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Rijst met pistachenoten

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig