Roodbaarsfilet met fruit
615 kcal
20 min. bereiden
Ingrediënten
Aantal personen
1 zak
2 schaaltjes
1 eetlepel
2 zakken
50 g
1 bak
Ontdek meer van dit soort gerechten
Ook te zien in
2001 week 20-21 - 2001 week 20-21
Frites bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Vis droogdeppen en bestrooien met viskruiden. Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken. Vier borden voorverwarmen. In grote koekenpan boter verhitten. Vis in ca. 3 minuten aan elke kant gaarbakken. Intussen salade laten uitlekken. Vis uit pan nemen en op warme borden leggen. In bakvet fruit ca. 1 minuut bakken. Fruit over vis scheppen. Serveren met broccoli en frites.
Roodbaarsfilet met fruit

hoofdgerecht
4 personen
615 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Frites bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Vis droogdeppen en bestrooien met viskruiden. Broccoli in ca. 8 minuten beetgaar koken. Vier borden voorverwarmen. In grote koekenpan boter verhitten. Vis in ca. 3 minuten aan elke kant gaarbakken. Intussen salade laten uitlekken. Vis uit pan nemen en op warme borden leggen. In bakvet fruit ca. 1 minuut bakken. Fruit over vis scheppen. Serveren met broccoli en frites.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
1 zak ovenfrites
2 schaaltjes roodbaarsfilet
1 eetlepel viskruiden
2 zakken broccoliroosjes
50 g boter
1 bak Hawaïsalade




