Groentemix met kabeljauw
Groentemix met kabeljauw

Groentemix met kabeljauw

Visje vanavond? Dit maaltje zet je al in een half uurtje op tafel.

25 min. bereiden
22waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

kastanjechampignons

1

rode paprika

400 g

koelvers bloemkoolroosje

400 g

diepvries kabeljauwfilet

25 g

ongezouten roomboter

29 g

Knorr groentesaus

300 ml

water

800 g

koelverse aardappelpuree

Dit heb je nodig

  • hapjespan met deksel

Visje vanavond? Dit maaltje zet je al in een half uurtje op tafel.

Aan de slag

1

Boen de champignons schoon en snijd in plakjes. Halveer de paprika, verwijder de zaadlijsten en steelaanzet en snijd het vruchtvlees in blokjes. Halveer de grotere bloemkoolroosjes.

2

Bestrooi de kabeljauwfilets met peper en eventueel zout. Verhit de boter in een grote hapjespan en bak de champignons en paprika 3 min. op middelhoog vuur. Voeg de bloemkool, peper en eventueel zout toe. Verdeel de kabeljauwfilets tussen de groenten. Stoof in 7 min. gaar.

3

Bereid ondertussen de groentesaus met het water volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verwarm de aardappelpuree volgens de aanwijzingen op de verpakking.

4

Verdeel de groenten en vis over borden en schenk de groentesaus erover. Serveer met de aardappelpuree.