bewaar
Zalm met spinaziepasta
Zalm met spinaziepasta
bewaar

Zalm met spinaziepasta

Vier ingrediënten en binnen een half uur op tafel. Ideaal dus, voor doordeweekse dagen.

25 min. bereiden
125waarderingen

Ingrediënten

4 personen

250 g

verse tagliatelle

450 g

diepvries bladspinazie

2 doosjes

diepvries wilde zalm

150 g

Magor kaas

Vier ingrediënten en binnen een half uur op tafel. Ideaal dus, voor doordeweekse dagen.

Aan de slag

1

Kook de tagliatelle volgens de aanwijzing op de verpakking.

2

Ontdooi in een magnetron volgens de aanwijzing op de verpakking de spinazie en schep in een pan. Schep de spinazie in een pan. Bereid de zalm volgens de gebruiksaanwijzing.

3

Meng de spinazie met magor en verwarm ca. 10 min. door tot de kaas gesmolten is en de spinazie warm. Breng op smaak met zout en peper.

4

Verdeel de pasta over de borden. Schep het spinaziemengsel erop en tot slot de zalmfilet.

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Heb jij dit recept klaargemaakt?

We zijn benieuwd wat je er van vindt!

Zalm met spinaziepasta

Vier ingrediënten en binnen een half uur op tafel. Ideaal dus, voor doordeweekse dagen.

Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande

Dit heb je nodig