Roerbakhutspot met knolselderij en pastrami

395 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

5 ingrediënten


Aan de slag


  1. Verwarm de olie in een wok. Fruit hierin de uien uit het hutspotpakket zachtjes 3 minuten. Voeg de wortel uit het pakket, de knolselderij, de krieltjes en naar smaak zout toe en schep alles goed om. Voeg een scheutje water toe en roerbak alles in ca. 7 min. gaar. Voeg als de pan te droog wordt nog een scheutje water toe.

  2. Leg de plakjes pastrami op de hutspot, leg een deksel op de wok en laat de pastrami in 2 min. warm worden.

  3. Verdeel de hutspot en pastrami over 4 borden.

  • algemeenEchte hutspot wordt niet gestampt, maar geroerd. Door de ingrediënten te roerbakken proeft u ze zelfs nog beter.

Roerbakhutspot met knolselderij en pastrami

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig