Verwarm de olie in een wok. Fruit hierin de uien uit het hutspotpakket zachtjes 3 minuten. Voeg de wortel uit het pakket, de knolselderij, de krieltjes en naar smaak zout toe en schep alles goed om. Voeg een scheutje water toe en roerbak alles in ca. 7 min. gaar. Voeg als de pan te droog wordt nog een scheutje water toe.
Leg de plakjes pastrami op de hutspot, leg een deksel op de wok en laat de pastrami in 2 min. warm worden.
Verdeel de hutspot en pastrami over 4 borden.
- algemeenEchte hutspot wordt niet gestampt, maar geroerd. Door de ingrediënten te roerbakken proeft u ze zelfs nog beter.
Roerbakhutspot met knolselderij en pastrami

hoofdgerecht
4 personen
395 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Verwarm de olie in een wok. Fruit hierin de uien uit het hutspotpakket zachtjes 3 minuten. Voeg de wortel uit het pakket, de knolselderij, de krieltjes en naar smaak zout toe en schep alles goed om. Voeg een scheutje water toe en roerbak alles in ca. 7 min. gaar. Voeg als de pan te droog wordt nog een scheutje water toe.
Leg de plakjes pastrami op de hutspot, leg een deksel op de wok en laat de pastrami in 2 min. warm worden.
Verdeel de hutspot en pastrami over 4 borden.
algemeen:Echte hutspot wordt niet gestampt, maar geroerd. Door de ingrediënten te roerbakken proeft u ze zelfs nog beter.
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
2 el olie
500 g hutspotgroenten
300 g knolselderij
450 g krieltjes
300 g pastrami