Pastrami met artisjokken-compote
Pastrami met artisjokken-compote

Pastrami met artisjokken-compote

15 min. bereiden
65waarderingen

Ingrediënten

2 personen

1 blikje

artisjokbodems

½ kleine

rode paprika

2 eetlepels

olijfolie

1 theelepel

rode wijnazijn

1 theelepel

Italiaanse kruidenolie

zout

peper

80 g

flinterdun gesneden pastrami

Aan de slag

Artisjokkenbodems laten uitlekken. 4 Artisjokkenbodems in vieren snijden. Rest van artisjokken in kleine blokjes snijden. Paprika wassen, schoonmaken en in kleine blokjes snijden. Artisjokkenblokjes, paprikablokjes, 1 eetlepel olie en azijn door elkaar mengen. Op smaak brengen met zout en peper.In ander kommetje kruidenolie en rest van olie door elkaar roeren. Stukken artisjokkenbodems aan rand van bord leggen en elk vullen met 1/2 theelepel compote. Rest van compote in midden van bord leggen. Pastramiplakjes erop leggen. Kruidenolie druppelsgewijs over bord verdelen.