Braadworst met champignon-dillesaus

720 kcal

30 min. bereiden

3.4/5

(43)

Ingrediënten

Aantal personen

2010 week 42-43 - 2010 week 42-43

Aan de slag

  1. Bereid de aardappelpartjes volgens de aanwijzingen op de verpakking in de koekenpan of oven. Verhit de olie in een koekenpan en bak de braadworsten in 12-14 min. bruin en gaar. Kook de bloemkool in 8 min. beetgaar.

  2. Neem het vlees uit de pan en houd warm onder een deksel of aluminiumfolie. Fruit de ui 1 min. in het bakvet. Voeg de champignons toe en bak 2-3 min. Schenk de kookroom erbij. Voeg de dille toe en verwarm de saus nog 1-2 min. Breng op smaak met peper en zout.

  3. Leg de braadworsten op 4 borden en schep er de champignon-dillesaus over. Leg er de aardappelpartjes bij en serveer met de bloemkoolroosjes.

  • algemeenBestrooi de bloemkoolroosjes met een milde paprikapoeder (potje 37 g).

Wat vond je van dit recept?

Braadworst met champignon-dillesaus

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig