Noedels met garnalen

Zin in noedels met pit? Met garnalen, peultjes en een kruidige saus zet je in 20 minuten een bord vol smaak op tafel. Ideaal voor wie houdt van veel smaak op één bord.

610 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

pittig

9 ingrediënten


Aan de slag


  1. Laat de garnalen ontdooien.

  2. Bereid de noedels volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af, spoel onder koud stromend water en laat uitlekken in een vergiet. Schep om met de sesamolie. Dep de garnalen droog.

  3. Verhit de helft van de zonnebloemolie in een wok op hoog vuur. Bak hierin de garnalen al omscheppend 3 min., schep uit de wok.

  4. Verhit de rest van de olie in de wok op hoog vuur. Bak hierin de peultjes en de wokgroente 5 min., schep vaak om.

  5. Roer ondertussen de sambal, sojasaus en suiker door elkaar tot een saus.

  6. Voeg de saus toe aan de pan en schep voorzichtig om. Verwarm nog 1 min. mee.

  • variatietipJe kunt de peultjes vervangen door haricots verts. Kook deze in ca. 6 min. beetgaar.
  • algemeenMeer weten over kooktechnieken?

Noedels met garnalen

Zin in noedels met pit? Met garnalen, peultjes en een kruidige saus zet je in 20 minuten een bord vol smaak op tafel. Ideaal voor wie houdt van veel smaak op één bord.

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig