Italiaanse stamppot met tonijn

425 kcal

30 min. bereiden

2.7/5

(102)

Ingrediënten

Aantal personen

Dit heb je nodig

  • pureestamper


2011 week 02-03 - 2011 week 02-03

Aan de slag

  1. Kook de aardappelen in weinig water met zout in 20 min. gaar.

  2. Verhit 2 el olie in een koekenpan en fruit de knoflook 1 min. Voeg de prei en de roerbakmix toe en bak 4 min. Schep de tonijn erdoor en verwarm nog 1 min.

  3. Verwarm ondertussen de melk in een steelpan. Giet de aardappelen af, voeg de melk toe en stamp met de pureestamper tot puree. Schep er de groenten met tonijn en de rucola door. Breng op smaak met peper en zout en verdeel over 4 borden.

Wat vond je van dit recept?

Italiaanse stamppot met tonijn

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig