Ingrediënten
4 personen
1 bakje
paddestoelenmelange
2 el
olijfolie
1 teentje
knoflook
½ zakje
provençaalse kruiden
100 ml
medium dry sherry
2
kruidenbouillontabletten
1 pak
tortelloni met ricotta en spinazie
3 cm
citroenschil
Aan de slag
Helft van paddestoelen fijnhakken, rest in mooie plakjes snijden. In pan olie verhitten en gehakte paddestoelen met knoflook en driekwart van kruiden op hoog vuur in 4 min. bruinbakken. Sherry, bouillontabletten en 8 dl water toevoegen. Aan de kook brengen en 10 min. zachtjes laten koken. Intussen tortelloni gaarkoken volgens aanwijzing op verpakking. Schone doek vochtig maken en in zeef leggen. Bouillon boven andere pan zeven. Plakjes paddestoel, rest van kruiden en citroenschil toevoegen en geheel nog 3 min. zachtjes laten koken. Tortelloni in diepe borden leggen en bouillon erover schenken. Lekker met vergeraspte grana padano en grissini (Italiaanse soepstengels).
Paddestoelenbouillon met tortelloni

voorgerecht
null personen
235 kcal
25 min. bereiden
Aan de slag
Helft van paddestoelen fijnhakken, rest in mooie plakjes snijden. In pan olie verhitten en gehakte paddestoelen met knoflook en driekwart van kruiden op hoog vuur in 4 min. bruinbakken. Sherry, bouillontabletten en 8 dl water toevoegen. Aan de kook brengen en 10 min. zachtjes laten koken. Intussen tortelloni gaarkoken volgens aanwijzing op verpakking. Schone doek vochtig maken en in zeef leggen. Bouillon boven andere pan zeven. Plakjes paddestoel, rest van kruiden en citroenschil toevoegen en geheel nog 3 min. zachtjes laten koken. Tortelloni in diepe borden leggen en bouillon erover schenken. Lekker met vergeraspte grana padano en grissini (Italiaanse soepstengels).
Lekker van Albert Heijn: https://www.ah.be/allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)1 bakje paddestoelenmelange
2 el olijfolie
1 teentje knoflook
½ zakje provençaalse kruiden
100 ml medium dry sherry
2 kruidenbouillontabletten
1 pak tortelloni met ricotta en spinazie
3 cm citroenschil