Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 2-3 min. de ui en worst toe.
Giet af en vang het kookvocht op. Schenk 150 ml kookvocht terug in de pan bij de pasta.
Zet de pan op laag vuur. Schep de andijvie, tomaat, crème fraîche en het kerriepoeder bij de pasta. Laat de andijvie al omscheppend slinken. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe.
Breng op smaak met het basilicum en peper en zout en verdeel over 4 diepe borden.
- algemeenU kunt de andijvie ook vervangen door spinazie à la crème (pak 450 g).
Gerelateerde recepten
Andijviepasta met vegetarische worst

hoofdgerecht
4 personen
695 kcal
20 min. bereiden
Aan de slag
Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 2-3 min. de ui en worst toe.
Giet af en vang het kookvocht op. Schenk 150 ml kookvocht terug in de pan bij de pasta.
Zet de pan op laag vuur. Schep de andijvie, tomaat, crème fraîche en het kerriepoeder bij de pasta. Laat de andijvie al omscheppend slinken. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe.
Breng op smaak met het basilicum en peper en zout en verdeel over 4 diepe borden.
algemeen:U kunt de andijvie ook vervangen door spinazie à la crème (pak 450 g).
Lekker van Albert Heijn: /allerhande
Ingrediënten
(Op basis van 4 personen)
300 g penne rigate
1 ui
2 schalen vegetarische worstjes
2 x 300 g andijvie
3 tomaten
1 beker crème fraîche
1 tl kerriepoeder
1 tl gedroogde basilicum