Andijviepasta met vegetarische worst

695 kcal

(Voedingswaarden)

20 min. bereiden

8 ingrediënten


Aan de slag


  1. Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de laatste 2-3 min. de ui en worst toe.

  2. Giet af en vang het kookvocht op. Schenk 150 ml kookvocht terug in de pan bij de pasta.

  3. Zet de pan op laag vuur. Schep de andijvie, tomaat, crème fraîche en het kerriepoeder bij de pasta. Laat de andijvie al omscheppend slinken. Voeg eventueel nog wat kookvocht toe.

  4. Breng op smaak met het basilicum en peper en zout en verdeel over 4 diepe borden.

  • algemeenU kunt de andijvie ook vervangen door spinazie à la crème (pak 450 g).

Andijviepasta met vegetarische worst

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig