Lintpasta met spek & erwten

775 kcal

20 min. bereiden

3.6/5

(194)

Ingrediënten

Aantal personen

2011 nr. 04 - Vier het voorjaar

2011 week 14-17 - 2011 week 14-17

Aan de slag

  1. Kook de tagliatelle volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit ondertussen 1 el olie in een koekenpan en bak het spek in 5 min. knapperig. Voeg de ui toe en bak nog 1 min. Voeg de tuinerwten toe en bak deze in 5 min. gaar. Besprenkel de sla met de rest van de olie. Breng op smaak met peper en zout. Giet de tagliatelle af en vang wat kookvocht op. Schep de pasta met de pesto door het tuinerwtenmengsel. Voeg voor een smeuïge pasta een scheutje kookvocht toe. Breng op smaak met peper en zout. Verdeel over 4 diepe borden en serveer met de salade.

  • algemeenVoeg aan de salade 2 el balsamicoazijn toe voor een fris accent.

Wat vond je van dit recept?

Lintpasta met spek & erwten

Lekker van Albert Heijn: /allerhande

logo

Dit heb je nodig